dec 11 2019
Nieuws

Komt die welverdiende vakantie eraan? U droomt nu al weg bij parelwitte stranden. Toch houdt u er best rekening mee dat een reis door omstandigheden geannuleerd of onderbroken kan worden. Dan heeft u veel kosten gemaakt waar u niets voor in de plaats krijgt. Telt u liefst in alle rust af naar uw reis? Met een annuleringsverzekering worden uw reiskosten terugbetaald in geval van annulering of onderbreking.

Bescherming, vóór en tijdens uw verblijf

De week voor uw vakantie, telt u de dagen af, maar als het eindelijk zover is, krijgt u plots te maken met een onaangenaam voorval: u of uw partner wordt ernstig ziek, er is een sterfgeval in de familie… Niet alleen ziet u zich genoodzaakt uw vakantie te annuleren, ook uw spaarcenten bent u kwijt. Uw annuleringsverzekering zorgt ervoor dat u aan uw gemiste vakantieplezier geen financiële weerbots overhoudt. Ook wanneer u onderweg uw reis moet onderbreken, bijvoorbeeld na een ongeval, krijgt u bijstand ter plaatse en een vergoeding achteraf. 

Kort- of doorlopend?

Een annuleringsverzekering is vaak een aanvullende waarborg op uw jaarlijkse reisverzekering. Dan betaalt u een extra premie. Maar u kunt ook kiezen voor een jaarpolis. In beide gevallen geldt: al uw reizen in binnen- en buitenland zijn gedekt. Ook dat weekendje Brugge dus. 

Verder kunt u opteren voor een kortlopende annuleringsverzekering. Het voordeel: u weegt per reis af of de annuleringsverzekering noodzakelijk is of niet.

Uw redder in nood

Uw annuleringsverzekering kan niet voorkomen dat uw reis in het water valt, maar u staat er in ieder geval niet alleen voor. Dankzij uw annuleringsverzekering kan u rekenen op bijstand en blijft u niet met lege handen achter. Moet u onverwacht terugkeren? Dan zijn de kosten van uw terugreis gedekt voor u, uw gezinsleden en bagage. Zo trekt u de deur straks met een gerust hart achter zich dicht.

Meer weten over de dekkingen van onze annuleringsverzekering? Contacteer ons.