BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID

BA bedrijf: zorgeloosheid, ook voor uw onderneming

U heeft veiligheid hoog in het vaandel, en uiteraard beschermt u uw werknemers tegen ongevallen. Maar hoe dekt u zich in tegen ongelukjes of professionele fouten waar je klant, bezoeker of buren de dupe van zijn? Een BA bedrijfsaansprakelijkheid beschermt tegen hoge vergoedingen een schadeclaims

Gebeuren er incidenten in of door toedoen van uw bedrijf – met schadelijke gevolgen voor klanten, bezoekers of buurtbewoners? Ondervinden zij schade door een fout van uw werknemer of uzelf als zaakvoerder? Dan kunnen zij uw bedrijf ervoor aansprakelijk stellen en moet u die schade herstellen of vergoeden. Die vergoeding valt soms niet te overzien. Gelukkig betaalt onze verzekering ze voor u.

Door een onhandigheid beschadigt u de computer van uw klant of wist u kostbare data. Een bezoeker glijdt uit over een natte traptrede. Of een prospect struikelt en komt ongelukkig ten val. Komt het in een van deze gevallen tot een klacht? Dan moet uw bedrijfsvermogen in de kosten voorzien.

Zet u uw verdiende kapitaal liever niet op het spel? Kies dan voor onze verzekering.

  • Behoud het vermogen van uw bedrijf

Ieder persoon actief binnen uw organisatie wordt opgenomen in onze polis. Of het nu gaat om een bedrijfsleider, een vaste werknemer, freelancer of poetshulp: ze zijn allemaal verzekerd. En u weet dat uw bedrijf in geen geval gevaar loopt.

Meer weten over uw specifieke voordelen? Neem contact op, dan nemen we ze samen met u door.

  • Iedereen zeker

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 054/34 22 11.