GROEPSVERZEKERING

De groepsverzekering: een zekere toekomst voor uw bedrijf

Naast een efficiënt management houdt deskundig personeel uw bedrijf draaiende. Medewerkers met knowhow bevorderen de groei van uw organisatie. Maakt u de loyaliteit van uw bekwame werknemers daarom graag zo groot mogelijk? Dan is onze groepsverzekering ideaal. Zo zorgt u ervoor dat hun expertise binnen de firma is veiliggesteld.

Bij een groepsverzekering sluit u als zaakvoerder een verzekering af ten voordele van (een deel van) uw werknemers. Onze groepsverzekering biedt uw medewerkers een interessante aanvulling op hun wettelijk pensioen. Een onbetwistbare troef om hen te rekruteren en te behouden. Een ander pluspunt is dat het uw werknemers bijna drie keer meer oplevert dan een loonsverhoging. Terwijl de financiële inspanning voor u gelijk blijft! Ook voor uw kmo zijn de voordelen dus onmiddellijk.

  • Voordelen van uw groepsverzekering

Extra waarborgen zijn optioneel. Denk bijvoorbeeld aan een gewaarborgd inkomen of een vrijstelling van de sociale bijdragen in geval van arbeidsongeschiktheid. Profiteert u graag van wat onze groepsverzekering allemaal te bieden heeft? Contacteer ons voor een offerte op maat en ontdek de specifieke verdiensten voor uw organisatie.

  • Wat nog meer?

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 054/34 22 11.